İznik Zeytin evine İlk defa sipariş verdim. İlk defa aldığım bir üründen çok memnun kaldım. Kalite ve lezzetin mükemmel olması yanında, müşteriye gösterilen ilgide takdir edilecek bir davranıştır. Bizlere Kaliteli ürünler sunduğunuz için teşekkür eder, Sevgi ve Saygılarımı sunarım.
İstanbulSEVGİLİ ILGIN HN. VE EKİBİNE SONSUZ TŞK.EDİYORUM VE DE ÜRÜNLERLE İLGİLİ KİŞİLERE TAVSİYEMDİRKİ ALIŞVERİŞ YAPARKEN ÖZELLİKLE ZEYTİNYAĞI,ZEYTİN,BAL,SALÇA KONUSUNDA HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN SİPARİŞ VERSİNLER. ÇÜNKÜ HAKİKATEN ÜRÜNLERİN HEPSİ KALİTELİ VE ORGANİKKK. ZATEN MERAKLI OLAN HEMEN TADINDAN BİLİR KALİTESİNİ.DİLEĞİM BU KALİTEDE DEVAM ETSİNLER HİÇ KENDİLERİNİ BOZMADAN VE TÜKETMEDENN. SEVGİLERRR
ANKARAZeytin evinden kuru sele zeytin aldım .Çok güzel , ayrıca İznik irisi adı altında çok hafif tuzlu bir örnek daha göndermişler, oda güzel di. Tansiyon problemi olanların kuru seleyi ,tansiyon problemi olmayanların İznik irisini veya her ikisini de yiye bileceklerini. inşallah kalite bozulmaz devamlı almayı düşünüyorum. Tebrikler.
KayseriFiyat biraz yüksek olmasına rağmen çok kaliteli zeytin. Zeytini çok sevdiğim için o hafif acılığınıda almadım. Ayrıca koliden çıkan çam sakızı çoban armağanı hediyenize de teşekkür ederim..
İstanbulÜründeki sıkıntımı hiç sorunsun giderdiniz. Sitenizden alışveriş yapacak kişilerin hiç ikileme düşmeden , acaba mı ? demeden alışveriş yapmalarını öneririm. Sizin gibi kişilerin hala var olması gelecekle ilgili kaygılı düşüncelerimi hafifletti. Ürünlerinizin ve sizlerin kalitesinin hep olacağı inancıyla tekrar teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.Tekrar görüşmek üzere
İstanbulİki yıldan beri zeytin ihtiyacımızı buradan sağlıyorum. Memnunun. Teşekkürler İznikZeytin evi.
AnkaraMerhabalar
Zeytin yağını kullanmıştım ve beğendiğimi size yazmıştım. ZEYTİN kavanozunu bu gün açtım....taze SİMİT ile harika oldu teşekkür ederim. FACEBOOK daki arkadaşlarıma da aşağıdaki mesajı gönderdim. teşekkür ederim.
5 şubat saat 20.20
Turgay Mehmet Tezcanlı
Bir TAVSİYE:Arkadaşlar uzun zamandır Marketlerden aldığım zeytinlerden memnun değildim çoğu zehir gibi acı çıkıyordu.....pahalısını da denedim ucuzunu da denedim.....nerdeyse soğuyordum zeytinden....amma İNTERNETTE tesadüfen bir firma gördüm...."Bursa" danİZNİK Zeytinevi...ZEYTİN ve Zeytinyağı siparişi verdim,. durumu da kendilerine anlattım......velhasıl hem dürüst bir firma imiş hem de gönderdikleri ZEYTİN ve Zeytinyağından çok memnun kaldım fiatları da uygun geldi bana.....Esnfalığı da dürüst. ....belki benim gibi ZEYTİN mağduru olabilir diye adresini veriyorum.
www.iznikzeytinevi.com
Tükettiğim ürünleri genellikle çeşitli yörelerden sipariş ile temin ederim. Son olarak "iznikzeytinevi.com"'dan sızma zeytinyağı, daldan sele zeytini, ekşi maya tarhana ve biber salçası temin ettim. Öncelikle paketleme sistemlerini takdir ettim. Ürünleri -zor beğenen biri olmama rağmen- tuttum. Tarhana ve biber salçası bana çocukluğumda köyümde tattığım damak tadını hatırlattı. Sele zeytini neredeyse erik gibi gidiyor ve ayrıca "yeşil zeytin-halhalı" daha önce tatmadığım yeni bir lezzet. "iznikzeytinevi" kurucu ve işleticilerini kutluyorum ve bu özen ve kaliteyi devam ettirmelerini temenni ediyorum.
SamsunYine zeytin ve zeytinyağı mucizeleri yaratmışsınız.ellerinize ve yüreğinize sağlık.nerdeyse zeytinyemeği bırakmıştık,marketlerde iyi zeytin bulamadığımız için.Sonunda zeytinlerimize,zeytinyağımıza kavuştuk.tekrar emeğinize sağlık.Teşekkürler
ecz.Gülden Fındık Bolu
Uzun yıllardan sonra Özgür Bey ve eşi Ilgın hanımla Marmaris te denk gelip sohbet etme imkanımız oldu.Zeytin üretimindeki detayları anlatırken heyecanını samimiyetini hissetmemek mümkün değil..Özellikle üretimde tamamen doğallıktan yana oluşu ve kimyasal kullanmayışı..Tüm üreticilere örnek olmanız dileğiyle. Başarılarınızın devamını dilerim.
Tokat