2024 - 2025 Sezonu Natürel Sızma Zeytinyağlarımız Çıktı!
Zeytin Bahçemizin, son derece sağlıklı zeytinlerinin dalında olgunlaştıktan sonra elle toplanıp, hiç bekletilmeden modern tesislerde 36 dereceyi geçmeyen ısıda sadece fiziksel olarak sıkılması ile elde edilmiştir. Dip zeytini, beklemiş zeytin kullanılmamıştır, filtre edilmemiştir.
Çok güzel bir aroması olan bu sezonun Natürel Sızması’nı mutlaka denemenizi öneriyoruz.
Natürel sızma zeytinyağı çiğ tüketim için olduğu kadar, yemek pişirmek için de iyi bir tercihtir. Kızartmalarınız da dahil olmak üzere tüm yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Zeytinler hiç bekletilmeden sıkıldığı için ağır bir kokusu yoktur.
İLK SİPARİŞİMDE UFAK BİR AKSAKLIK OLMASINA RAĞMEN TEKRAR SİPARİŞİMİ GÜNCELLEDİK .İYİ Kİ DE GÜNCELLEYİP VAZGEÇMEMİŞİM.VAZGEÇMİŞ OLSAYDIM BÖYLE BİR LEZZETTEN MAHRUM KALACAKTIM.ZEYTİN VE ZEYTİN YAĞI TADINA DOYAMADIK.ZEYTİNDE ADRESLERİMDEN BİRİ OLDU ÜRÜNLERİM BİTER BİTMEZ TEKRAR SİPARİŞLERİM OLACAK TEREDDÜT ETMEYİN ALIN
MARDİNÜrünlerinizin tadına bir dostumun kahvaltısında baktım. Müthişti. Hemen adresi alıp sipariş ettim ve ben de devamlı bağımlısı oldum. Doğal lezzet, kalite ve az tuzlu vazgeçilmez zeytin bir harika...
BursaUzun yıllardan sonra Özgür Bey ve eşi Ilgın hanımla Marmaris te denk gelip sohbet etme imkanımız oldu.Zeytin üretimindeki detayları anlatırken heyecanını samimiyetini hissetmemek mümkün değil..Özellikle üretimde tamamen doğallıktan yana oluşu ve kimyasal kullanmayışı..Tüm üreticilere örnek olmanız dileğiyle. Başarılarınızın devamını dilerim.
TokatTuzsuz zeytin alabileceğim bir yer ararken buldum İznik Zeytin Evini. Annem ve babam tansiyon hastası onlar için araştırıyordum. Sonunda böyle bir yer bulduğum için şanslıyım. Artık doyasıya ve iştahla tüketiyorlar zeytini.
AnkaraElinize emeğinize sağlık 0 tuzlu ürün ihtiyacıma o kadar çok cevap veriyorki teşekkürlerimi sunuyorum. Ürünlerinizi herkese öneririm
İstanbulPAKETLEMEDEKİ ÖZENİNİZ,KALİTENİZ,TESLİM HIZINIZ VE HEDİYENİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Sizleri TELE1 de gördüm.Sipariş verdim.Siparişim elime hemen ulaştı.Teşekkür ederim.Tuzsuz zeytin harika güzel.Tam iştediğim gibi. Aradığımı artık buldum.Tüm watsap guruplarıma bu lezzetli normal seleyi ve tuzsuz seleyi paylaştım.Benim için süpriz olan Hediyeniz Kırmızı erik sirkesinide çok beğendim.Ellerinize sağlık. Çok teşekkür ederim. Saygılarımla.
bursaİNTERNETTE GÖRÜP İLETİŞİME GEÇTİM ÇOK İLGİLİ BİR SATICI İLE KARŞILAŞTIM. SİYAH ZEYTİN ALMAK İSTEDİM HEM SELE HEMDE İZNİK İRİSİ OLARAK TAVSİYE ETTİLER. GETİRTİP YEDİK ŞAHANEYDİ. SEVENLER İÇİN HER İKİ ÜRÜN LEZZETİ NEFİS ÇEKİRDEĞİNDEN HEMEN SIYRILAN VE AĞIZDA ÇOK GÜZEL LEZZET BIRAKAN ÜRÜN. TEKRAR SİPARİŞ VERDİM. ŞİMDİ 4 GÖZLE KIRIK YEŞİL ZEYTİNİN ÇIKMASINI BEKLİYORUM. AYRICA BUNLARIN YANINDA ELMA SİRKESİNİDE TAVSİYE EDERİM JEST OLARAK HEDİYE GELDİ. KISACASI HEM SATICI HEM ÜRÜNLER NEFİS TAVSİYE EDERİM. TŞKLER İZNİK ZEYTİN EVİ İYİKİ SİZİ TANIDIM. BOL SATIŞLAR BEREKETLİ ÜRÜNLER DİLİYORUM.
YALOVADeğerli "doğal ve geleneksel ürün emekçileri" İlgin Hanım ve Özgür Bey,
yaklaşık 3 yıldır sizlerden hemen her ürününüzü alıp tattım ve analizler yaptırdım. Biraz geç yazılmış bir yazı oldu kusura bakmayın.
Kaliteye, doğal olana ve sağlığa verdiğiniz önem ve içinde bulunduğumuz koşullarda yılmadan verdiğiniz mücadele için tebriklerimi iletmek isterim.
Bulunduğum Üniversitede Sağlık Bilimleri fakültesinde Beslenme ve Diyetetik bölümü de dahil olmak üzere ürünlerinizle neredeyse bu işi iyi bilen tüm sağlık kökenli ve kimya kökenli arkadaşlar tanışmış oldu. Hepsinin ortak kanaati ürünlerinizin gerçekten doğallığın hakkının verildiği idi.
Yurtdışı seyahatlerimde de özellikle İtalya' dan ve İspanya' dan (zeytinyağına olan özel ilgim, Sağlık Sosyolojisi dersini veriyor olmam nedeniyle, uluslararası zeytinyağı derecelendirme kurulunun sayfalarını da sürekli inceleyen biri olmam nedeniyle), dünyaca ödül almış ilk 100 ürünleri zaman zaman alıyor ve tadıyorum. Bence ürünleriniz bu derecelendirmeye girecek kadar güzel. Tekrar tebrik ediyor, uzun yıllar etkileşimde olmayı diliyorum.
Sağlıkla ve doğallıkla kalın.
Sevgili İznik Zeytin Evi
İlk olarak tuzsuz zeytininizi sipariş etmiştim. İlk siparisimle birlikte arayıp bana detaylı anlatmıştınız. Yıllardır müşterinizin ve tüm ürünlerinizden çok memnunum. Özellikle tuzsuz zeytinden tabi ki :)
Emeğinize sağlık. Ve güleryüzlü çalışanlarınıza çok teşekkür ederim
Saygılarımla